Blog

Blog Nacionalni park Durmitor – jedinstvena prirodna ljepota

Nacionalni park Durmitor – jedinstvena prirodna ljepota

08.08.2019

Nacionalni park Durmitor je jedno od najvećih čuda prirode u cijeloj Evropi. Fascinantan pejzaž i impresivno geološko nasleđe ove oblasti su je je učinili dijelom UNESCO-ve Svjetske baštine.Durmitorski vrhovi, kanjon Tare i bistra jezera okružena nepreglednim borovim šumama nude jedinstvenu priliku za odmor. Bilo da ste ljubitelj planinarenja, biciklizma, raftinga ili tražite bijeg u netaknutu prirodu, Durmitor je mjesto koje morate posjetiti.

Pročitaj članak
Blog Vodič za Ulcinj – skriveni dragulj crnogorske obale

Vodič za Ulcinj – skriveni dragulj crnogorske obale

14.07.2019

Ulcinj je grad stvoren za istraživanje crnogorske obale i uživanje u istorijskim, sportskim i aktivnostima u prirodi. Blizina drugih primorskih gradova poput Bara, izletišta poput Ade Bojane i granica sa Albanijom pruža priliku za planiranje sjajnog odmora, uz sve što Ulcinj nudi.

Pročitaj članak
Blog Planiranje putovanja u Crnoj Gori

Planiranje putovanja u Crnoj Gori

14.07.2019

Crna Gora je mala, država, poznata po netaknutoj prirodi, kulturnim bogatstvima i mnoštvu avantura koje nudi. Sve ovo je čini savršenom destinacijom za putovanja. Uprkos izazovima koje sa sobom nose uski planinski putevi, putovanje autom predstavlja savršen način za istraživanje ove mediteranske države.Znamo koliko planiranje putovanja zna da bude stresno, i zato smo pripremili nekoliko savjeta koji će Vam pomoći da kreirate nezaboravan odmor u Crnoj Gori.

Pročitaj članak
Izborom vozila
Vaše putovanje kreće!
Rezervišite