Korona virus informacije

5eb319729c61e.jpg

Svjesni smo da izbijanje COVID-19 (koronavirusa) ima veliki uticaj na sve oblasti našeg života i da bi trenutna situacija mogla izazvati strah među našim klijentima. Zato želimo da znate:

Vaša sigurnost je naš najveći prioritet

Vodimo računa da Vi i naša zajednica ostanete sigurni, ispunjavajući Vaše potrebe sa jednakim uspjehom kao i prije pandemije Covid-19. Zato smo, uz redovno održavanje, uveli i pojačane mjere:

  • Naša vozila se temeljno čište i dezinfikuju nakon svakog iznajmljivanja, sa fokusom na volan, kvake na vratima, sjedišta i ostale tvrde površina sa kojima dolazite u dodir, a koje će biti dodatno zaštićene folijom za jednokratnu upotrebu.
  • Naši objekti se redovno dezinfikuju preporučenim sredstvima za čišćenje.
  • Kontakt sa klijentima je sveden na minimum kako bismo osigurali Vašu, ali i sigurnost naših zaposlenih.


Možete promijeniti ili otkazati rezervaciju bez dodatnih troškova

Putujte sa potpunom fleksibilnošću i ne brinite o naknadama za otkazivanje, jer ne postoje. Ako želite da napravite izmjenu postojeće rezervacije, i to možete učiniti bez ikakvih troškova.


Crna Gora je bezbjedna destinacija

Crna Gora je među prvim zemljama uvela restriktivne mjere, uključujući otkazivanje javnih događaja, zatvaranje prostora i sprovođenje socijalnog distanciranja. Ovi postupci su značajno umanjili širenje virusa u poređenju sa drugim evropskim zemljama i učinile Crnu Goru bezbjednom sredinom.


Tu smo za Vas

Iskreno cijenimo povjerenje koje nam ukazujete, i svjesni smo važnosti međusobne podrške u ovim nesigurnim vremenima. Zato se trudimo da budemo tu za Vas. Ukoliko želite da iznajmite automobil ili dobijete bilo kakvu informaciju, ne oklijevajte da nas kontaktirate.

Izborom vozila
Vaše putovanje kreće!
Rezervišite