Korona virus informacije

5eb319729c61e.jpg

Svjesni smo da izbijanje COVID-19 (koronavirusa) ima veliki uticaj na sve oblasti našeg života i da bi trenutna situacija mogla izazvati strah među našim klijentima. Zato želimo da znate:

Vaša sigurnost je naš najveći prioritet

Vodimo računa da Vi i naša zajednica ostanete sigurni, ispunjavajući Vaše potrebe sa jednakim uspjehom kao i prije pandemije Covid-19. Zato smo, uz redovno održavanje, uveli i pojačane mjere:

  • Naša vozila se temeljno čište i dezinfikuju nakon svakog iznajmljivanja, sa fokusom na volan, kvake na vratima, sjedišta i ostale tvrde površina sa kojima dolazite u dodir, a koje će biti dodatno zaštićene folijom za jednokratnu upotrebu.
  • Naši objekti se redovno dezinfikuju preporučenim sredstvima za čišćenje.
  • Kontakt sa klijentima je sveden na minimum kako bismo osigurali Vašu, ali i sigurnost naših zaposlenih.


Možete promijeniti ili otkazati rezervaciju bez dodatnih troškova

Putujte sa potpunom fleksibilnošću i ne brinite o naknadama za otkazivanje, jer ne postoje. Ako želite da napravite izmjenu postojeće rezervacije, i to možete učiniti bez ikakvih troškova.


Crna Gora je bezbjedna destinacija

Crna Gora je među prvim zemljama uvela restriktivne mjere, uključujući otkazivanje javnih događaja, zatvaranje prostora i sprovođenje socijalnog distanciranja. Ovi postupci su značajno umanjili širenje virusa u poređenju sa drugim evropskim zemljama i učinile Crnu Goru bezbjednom sredinom.


Tu smo za Vas

Iskreno cijenimo povjerenje koje nam ukazujete, i svjesni smo važnosti međusobne podrške u ovim nesigurnim vremenima. Zato se trudimo da budemo tu za Vas. Ukoliko želite da iznajmite automobil ili dobijete bilo kakvu informaciju, ne oklijevajte da nas kontaktirate.