Rezervišite

Vraćanje na istoj lokaciji

Vozila

MTL Rent a Car nudi veliki broj raznovrsnih vozila, koja su u potpunosti opremljena i redovno servisirana, kako bi Vaše putovanje Crnom Gorom bilo što udobnije i bezbrižnije. Najviši standardi po pristupačnim cijenama, ponuda prilagođena Vašem ukusu i budžetu.

Sva auta

Zašto MTL Rent a Car?

Ako želite da iznajmite auto u Crnoj Gori, na pravoj ste adresi! Daćemo sve od sebe da kako biste pronašli rent a car ponudu koja će učiniti Vaše putovanje nezaboravnim, od početka do kraja! 


Naš porodični biznis ima za cilj da pruži najkvalitetniju uslugu uz održavanje bliske veze sa našim klijentima. Naše iskustvo i najviši međunarodni rent a car standardi po kojim poslujemo garantuju da ćete dobiti najbolje savjete i podršku za sve Vaše ideje. 


Ponosni smo nosioci Sertifikata izvrsnosti Privredne komore Crne Gore, ali ono što najbolje govori o nama je broj klijenata iz zemlje iz inostranstva koji raste iz godine u godinu.

 

MTL Sertifikat
Osiguranje

Naše osiguranje pokriva sve eventualne štete na vozilu, a takođe uključuje i paket zaštite od krađe i zdravstvenu njegu putnika.

Dodatni vozač

Sa MTL Rent a Car uslugom, Vaš saputnik takođe može biti vozač, bez ikakve doplate.

Neograničena kilometraža

Možete voziti slobodno koliko god želite jer je neograničena kilometraža uključena u cijenu Vaše rezervacije.

 

Kreditna Kartica

Kreditna kartica nije potrebna. Primamo keš za depozit.

 

Dostava vozila

Gdje god da se nalazite u Crnoj Gori - bilo na aerodromu ili u Vašem privremenom (ili trajnom) smještaju, možemo Vam dostaviti vozilo na željenu adresu.

Van radnog vremena

MTL Rent a Car Vam omogućava da rezervišete vozilo u bilo kom trenutku, bez ikakve doplate. Naši agenti su uvijek pripravni da odgovore na sve Vaše upite i potrebe.

MTL Slider Image

Šta klijenti kažu o nama?

Zadovoljstvo nam je da sa Vama podijelimo pozitivne utiske naših klijenata, koji dolaze sa raznih strana svijeta. Evo šta neki od njih kažu o MTL Rent a Car usluzi: 

Car Rentals - Review of Daniel Horns - SAD

"Jeftiniji su od velikih kompanija, ali čini se da pružaju bolju i personalniju uslugu."TripAdvisor

Car Rentals - Review of Barry Fenning - Irska

"Profesionalna komunikacija, bezbjedno i uredno auto, na vrijeme preuzimaju i dostavljaju vozilo. Takođe su nam pomogli da organizujemo taksi prevoz do naše finalne destinacije nakon vraćanja vozila."Facebook

Car Rentals - Review of Dijana Baranova - Rusija

"Pristupačne cijene, kvalitetna usluga, prijateljsko osoblje. Jendom riječju predivna kompanija."Google Maps

Car Rentals - Review of Tom Van Regenmortel - Belgium

"Veoma smo zadovoljni uslugom MTL-a. Definitivno bi ih izabrali ponovo. "Facebook

Izborom vozila
Vaše putovanje kreće!
Rezervišite